3. prosinca 2019.

Darujmo djecu SOS sela Ladimirevci

Općina Čačinci, već tradicionalno, zajedno s Osnovnom školom Antuna Gustava Matoša Čačinci i Redom vitezova Ružice grada organizira humanitarnu akciju za SOS selo Ladimirevci. Selo Ladimirevci poznato je u cijeloj Slavoniji po brizi i ljubavi kojima se njegovi stanovnici trude da ga učine lijepim i ugodnim svima koji u njemu žive ili ga posjećuju. Osamdesetero djece u 17 SOS obitelji koje žive u SOS kućama čine jedno zajedništvo u sigurnoj i brižnoj sredini koju zovu Dječje selo.

S obzirom na već neke dogovorene donacije SOS mame predlažu da se humanitarna akcija usmjeri na prikupljanje voća i slatkiša za sve SOS kuće, iako svaka donacija je dobrodošla. Ukoliko se i vi želite pridružiti humanitarnoj akciji, svoj prilog možete donijeti u periodu od 7 do 15 sati do 17.12. u ured TZO Čačinci ili u Osnovnu školu A.G.Matoša u Čačincima.

Ukoliko netko želi ići 17.12. u poslijepodnevnim satima u Ladimirevce da djeci zajedno uručimo kompletnu donaciju neka mi se javi. Cilj ove akcije je uljepšati božićne blagdane malim stanovnicima SOS sela Ladimirevci.