8. rujna 2015.

Naš streličar Goran Parašilovac ponovo prvak Hrvatske

Na streličarskom prvenstvu Hrvatske FITA WA 720 koje je održano 6. rujna u Sisku naš streličar Goran Parašilovac po treći put za redom osvojio je prvo mjesto – zlatnu medalju u olimpijskom luku veteranska kategorija.
Brončanu medalju – izvrsno treće mjesto osvojio je Zdravko Milobara u standardnom luku seniorska kategorija.
Zapažen rezultat postigao je Franjo Molnar u tradicionalnom luku – seniorska kategorija izbacivši iz natjecanja prošlogodišnjeg prvaka Hrvatske i hrvatskog rekordera Maroševića.
Također jako dobar rezultat postigao je i Mario Gradinjan u olimpijskom luku seniorska kategorija postigavši u bodovnom rangiranju 5.mjesto.
Specifičnost ovog prvenstva bila je da niti jedan favorit ili prošlogodišnji prvak ili nosioc rekorda nije osvojio zlatnu medalju osim našeg streličara Gorana Parašilovca.
Za spomenuti je da su naši streličari grofa Jankovića u srpnju i kolovozu nastupili na tri turnira u Prelogu, Čakovcu i Jalžabetu te osvojili 4 srebrne i 2 brončane medalje.
Prvenstvom Hrvatske završena je vanjskometna sezona te će streličari grofa Jankovića nastupiti u nastavku sezone u dvoranskim natjecanjima a mi im želimo SVE U ZLATO.