9. siječnja 2023.

Održan malonogometni turnir “Čačinci za Jaglace”-FOTOGALERIJA

Pobjedom Papuka Osječko 1664 večeras je u Čačincima okončan 9. Humanitarni malonogometni turnir „Čačinci za Jaglace“, a tom prigodom za orahovačke „Jaglace“ prikupljeno je 14.566,26 kuna.

U susretu za treće mjesto Mikleuš (Dorinka, Trupina) je s 2:1 pobijedio Slogu (Ugarković), dok su u finalu snage odmjerili Papuk Osječko 1664 i čačinačka Mladost. U regularnom dijelu završilo je 1:1 (Mimić/Čavić) da bi u lutriji „šesteraca“ spretniji sretniji bio Papuk koji je slavio sa 8:7. U sedmoj seriji Grosl je obranio šut Čaviću, dok je Mimić pogodio za pobjedu. U revijalnom dijelu turnira nastupili su mladi nogometaši Papuka i čačinačke Mladosti. Pehare  pobjedničkim ekipama uručio je načelnik općine Čačinci Alen Jurenac:

  • Ponosan sam sto su Čačinčani i naši susjedi iz Mikleuša, Zdenaca i Orahovice i ovih blagdana, kao i prethodnih, pokazali veliko srce i podržali ovu sportsku manifestaciju humanitarnog karaktera. Pokazali smo se kao dobri domaćini i uživali smo u dobrom nogometu. Čestitam Papuku na pobjedi i zahvaljujem publici na dolasku u velikom broju – zaključio je načelnik Jurenac.

Izvor: 33515.net Pratite sportska događanja