15. veljače 2018.

Održane Čačinačke dječje maškare 2018.

Dana 13.2.2018., u organizaciji OŠ Antuna Gustava Matoša Čačinci i Turističke zajednice općine Čačinci, u Školskoj sportskoj dvorani, održane su Čačinačke dječje maškare.

Vrijedni učenici, učitelji i roditelji oduševili su trudom i kreativnošću koje su uložili u izradu ovogodišnjih kostima.

Nakon što je načelnik općine, Mirko Mališ, predao ključ Čačinaca maškarama, zavladalo je veselje. Maškare i posjetitelji Čačinačkih dječjih maškara mogli su uživati u zanimljivom programu.

Sve prijavljene maske, žiriju i publici predstavile su se svojim nastupom. Bilo je tu raznih koreografija, plesova, pjesama, gimnastike i skečeva.

Najviše sreće imali su sljedeći natjecatelji:

1. mjesto skupno: Koka i pilići (učiteljica Tatjana Maršić i 1.b r)
2. mjesto skupno: Muffins (učiteljica Tamara Ivić i 4.r)
3. mjesto skupno: Spužvabobeki (učiteljica Danijela Lokner i 2.r)

1. mjesto pojedinačno: Duh (S. Japundžić)

2. mjesto pojedinačno: Calimero (S. Štivić)

3. mjesto pojedinačno: Vještica (L. Ugarković)

Izvan konkurencije, maska Veseli slonići, djece iz vrtića, nagrađena je za najbrojniju masku. Simbolično su nagrađeni i najmlađi natjecatelji.

Iznenađenje maškara svakako je bila plesna animatorica Maša Vukovski, sjajna plesačica iz Slatine, koja je plesala zajedno s djecom.

Za bogate nagrade za najuspješnije natjecatelje možemo zahvaliti sponzorima koji se svake godine odazovu i svojim prilogom uveličaju ovu našu manifestaciju, a to su : frizerski saloni Danijela i S-TIM, Salon tepiha BENTOM, Pekarnice DANADO, DAVID i CROATIA, Obrt za ugostiteljstvo i usluge IVA, Obrt za ugostiteljstvo ELITA, MIMOZA trgovina, proizvodnja i usluge, ZEMONT Čačinci i Plivački klub Orahovica, također majke i bake koje su nas zasladile domaćim krafnama te Općina Čačinci koja je pokrovitelj Čačinačkih dječjih maškara.