26. veljače 2020.

Održane Čačinačke dječje maškare 2020.

U organizaciji OŠ Antuna Gustava Matoša Čačinci i Turističke zajednice općine Čačinci 25.02.2020. u Školskoj sportskoj dvorani, održane su Čačinačke dječje maškare.

Vrijedni učenici, učitelji i roditelji oduševili su trudom i kreativnošću koje su uložili u izradu ovogodišnjih kostima.

Nakon tradicionalne povorke koja se prošetala čačinačkim ulicama i osladila ukusnim krofnama na Trgu dr.Franje Tuđmana, maškare i posjetitelji mogli su uživati u zanimljivom programu u športskoj dvorani.

Sve prijavljene maske, žiriju i publici predstavile su se svojim nastupom. Bilo je tu raznih koreografija, plesova i pjesama.

Najviše sreće imali su sljedeći natjecatelji:

1. mjesto skupno: Roda i Žabe

2. mjesto skupno: Zombiji

3. mjesto skupno: Jaja na oko

1. mjesto pojedinačno: Korona virus

2. mjesto pojedinačno: Dumbo i Jednorog

3. mjesto pojedinačno: The Nun

Izvan konkurencije, maska Veseli kokošinjac, djece iz vrtića, nagrađena je za najbrojniju masku. Simbolično su nagrađeni i najmlađi natjecatelji. Iznenađenje maškara svakako je bila animatorica Maja Radojević sa svojim pomoćnikom – rasplesanim Medom.

Na nagradama za najuspješnije natjecatelje možemo zahvaliti Turističkoj zajednici općine Čačinci, Mimozi Čačinci, Frizerskim salonima Blond i Daniela.