Kuća za odmor Grđan

Na obroncima Papuka u selu Slatinski Drenovac, odmah uz Park šumu Jankovac, nudimo Vam kuću za odmor podijeljenu na dva apartmana. Ukoliko ste jedna obitelj ili želite odmor uz društvo, rodbinu, prijatelje, kumove, imamo za Vas ponudu koja zadovoljava kako privatnost tako i razna druženja. Kontinentalni turizam pruža određene prednosti i pogodnosti koje bi svatko trebao probati. Tako da smo mi tu za Vas.

Ukoliko želite smještaj u rustikalnom stilu i spavanje u masivnim spavaćim sobama starim preko 50 godina (restauriranim) tu je za Vas apartman Čavajda. Koji svoje čari ima u goblemskim slikama, starim fotografijama, šivačoj mašini, staroj pegli i vagi za zlato. U protivnom ako ste za moderniji stil za Vas imamo ponudu apartman Silvija s odvojenom blagovaonom i kuhinjom za ljubitelje kuhanja, prostranim kupatilom uz hidromasažnu kutnu kadu s izvorskom vodom i zasebnom velikom terasom s pogledom na prirodu koja krasi malo i mirno mjesto Slatinski Drenovac.

Ako želite jutarnje aktivnosti tu je biciklizam, pješačenje po šumi i planinskim stazama, te u sklopu kuće postoji igralište za mali nogomet, igralište za odbojku ili plivanje u bazenu. Uz ugodne zvukove prirode svoja večernja opuštanja uz tople i hladne napitke možete provoditi na balkonskim terasama, plaži uz grijani i osvijetljeni bazen, sjedanje ispod pravih palmi ili intimnije u zasebno odvojenom i zatvorenom ljetnikovcu. Ljetnikovac nudi stol i klupe za 8 osoba plus mogućnost dodatnih 8 osoba. Pečenjar, roštilj, kotlić, peka, krušna peć neki su od usluga koje Vam nudimo. Tako da možete organizirati i proslave rođendana ili drugih događanja uz nešto veći broj posjetitelja sa ili bez mogućnosti noćenja ovisno o dogovoru.

Dragi gosti, unajmljivanje naše kuće za odmor je savršen izbor za opuštajući i nezaboravan odmor. Uživajte u udobnosti našeg smještaja, okruženi predivnom prirodom i blizinom atraktivnih destinacija. Vaš odmor zaslužuje samo najbolje, zato odaberite nas i stvorite uspomene koje će trajati zauvijek.

 

Upit o raspoloživosti