Smještaj BUGA Čačinci

Obrt za ugostiteljstvo i usluge – Buga posluje već dugi niz godina. U svojoj ponudu gostima nudimo boravak u istoimenom kafiću uređenom u pubskom stilu te odmor i noćenje u udobnim sobama. Iako su naši gosti u prvom redu ljubitelji lova i boravljenja u prirodi, dobrodošao je svatko komu je potreban odmor i okrijepa.

Lokacija

„Buga“ je smještena u centru Čačinaca, naselja u Virovitičko – podravskoj županiji, na magistralnoj cesti Virovitica – Osijek, u samom podnožju planine Papuk. Prednost ovog smještaja je blizina Parka prirode Papuk bogatog raznim sadržajima za aktivan odmor što posebno pogoduje planinarima i lovcima. Obližnji gradovi (Slatina, Našice) su samo 20 – ak kilometara udaljena od objekta dok je Grad Orahovica poznata po turističkom izletištu Orah od „Buge“ udaljena svega 7 km. Autobusni i željeznički kolodvor su u neposrednoj blizini objekta dok je zračna luka Osijek udaljena 90 km. Obližnja trgovina, pošta i banka nalaze se na udaljenosti od svega nekoliko koraka.

Ponuda

Za odmor i noćenje gostima su na raspolaganju šest soba s jednim do tri ležaja. Svaka soba uključuje i vlastitu kupaonicu s tušem. Unutar objekta nalazi se kafić i prostorija za objedovanje, a smještaj nudi usluge besplatnog parkinga te WiFi u svim prostorijama. U ponudu je uključen i doručak. Posebnu pažnju dajemo higijeni i održavanju čistoće u sobama, koje naši stalni gosti pohvaljuju.
Obrt za ugostiteljstvo i usluge Buga stavlja Vam na raspolaganje 6 udobnih soba:

  • 1 jednokrevetna (bračni ležaj)
  • 2 dvokrevetne
  • 3 trokrevetne

Svaka soba ima:
Kupaonicu (wc, tuš, umivaonik, ogledalo, sušilo za kosu)
Prozor / balkon
Prostor za sjedenje (radni stol sa stolicom)
Grijanje (centralno)
Besplatan WiFi

 

Upit o raspoloživosti