Vila Vilena

Kuća je smještena usred netaknute prirode u bajkovitom Voćinu, okružena gustim šumama i čistim zrakom Papuka. Ovdje ćete pronaći savršeno utočište od svakodnevnog stresa i buke, nudeći vam priliku da se potpuno opustite i povežete s prirodom.

Vila Vilena nudi Vam nezaboravan odmor, kako u ljetnim tako i u zimskim mjesecima.

U ljetnim mjesecima uživat ćete uz otvoreni bazen i prekrasan pogled na bajkovite zelene obronke Papuka, dok ćete opuštajuće trenutke doživjeti u zimskim mjesecima koristeći vruću drvenu kupelj i saunu.

Kapacitet kuće je za 10 osoba. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom, 6 soba za spavanje sa bračnim krevetima, 2 kupaonice i toaletom.

Raspolaže sa unutarnjim i vanjskim pečenjarom i prostorom za druženje kao i prostranim dječjim igralištem sa brojnim dodatnim sadržajima kao što su trampolin, klackalice, stolni nogomet, pikado.

Papuk nudi raznolike aktivnosti za svakoga. Možete istraživati brojne pješačke staze i planinarske rute koje vode do prekrasnih vidikovaca i vodopada. Za ljubitelje prirode, ovdje ćete pronaći raznoliki biljni i životinjski svijet koji će vas oduševiti.

  • Anica Šimić
  • Dubrovačka 123, Voćin
  • 099 8341 414
  • villavilena.papuk@gmail.com

Upit o raspoloživosti