2. srpnja 2021.

Završen izbor za najuređeniju okućnicu u Čačincima

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.9.7″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Turistička zajednica općine Čačinci i ove godine raspisala je izbor za najuređeniju okućnicu na području općine Čačinci u cilju kako bi motivirala mještane na što ljepše uređenje svojih okućnica, balkona i terasa radi povećanja opće kvalitete životnog prostora te očuvanje i zaštitu okoliša u mjestu.

Ocjenjivanje okućnice obuhvaćalo je: cvijetnost i hortikulturu uređenja (cjelogodišnje održavanje, raznovrsnost bilja i originalnost uređenja), opći dojam (uređenost fasade i okoliša) i utjecaj na ulicu.
Prema odluci stručnog žirija koji su predstavljali Kristina Krmpotić, Magdalena Hranj i Latica Harauzek. Prvo mjesto i nagradu u vrijednosti od 1000,00 kn osvojila je obitelj Maršić, drugo mjesto i nagradu u vrijednosti 600,00 kn osvojila je obitelj Bartolec te obitelj Jurlina koja je osvojila treće mjesto i novčanu nagradu u iznosu od 400,00 kn. Priznanja i novčane nagrade biti će im tradicionalno uručene na svečanoj sjednici povodom obilježavanja Dana općine Čačinci. Sve stanovnike koje ove godine nismo uspjeli motivirati na uređenje okućnice nadamo se da ćemo uspjeti sljedeće godine.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default”][et_pb_gallery gallery_ids=”27413,27416,27417″ posts_number=”3″ show_title_and_caption=”off” show_pagination=”off” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default”][/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]