2. rujna 2013.

Zbogom ljeto u Čačincima

Na ljetnoj pozornici u Čačincima na Trgu dr. Franje Tuđmana  nastupio je domaći glazbeni Aura band, inače i prateći band poznatog osječkog glazbenika Igora Delača S ovom glazbenim događajem općina Čačinci i Turistička zajednica općine Čačinci zatvoruili su ljetnu manifestaciju “Čačinačko ljeto 2013″ koje traje od početka srpnja:

-Nakon mnoštva sportskih i zabavnih manifestacija pozdravili smo ljeto u ritmu dobre glazbe i mogu reći da smo jako zadovoljni svim događanjima i posjetom na istima. Bilo je tu svega, sporta, kulture, radionica, koncerata i već sada je ova manifestacija postala jedna od najposjećenijih u okolici. U narednom periodu nastavljamo gdje smo stali, već ubrzo očekujemo nova zbivanja i aktivnosti na području općine. – kaže direktorica turističkog ureda općine Čačinci Ana Štefičar. Čačinčani us uistinu uživali u svim sadržajima, a kako sami kažu ovaj završni koncert bio je šećer na kraju:

-Bilo je stvarno svega i to za sve uzraste. Naši Čačinačni su stvarno u ovoj završnoj večeri oduševili, sjajno sviraju i lijepo smo se zabavili. Mislim da je ovo pravi putokaz za naredne aktivnosti i pokazatelj koliko Čačinčanima trebaju događanja u samom središtu mjesta. – rekla je Čačinčanka Nataša Krmpotić koaj je uz svoje sumještane uz Auru Band otplesala u jesen.

Vladimir Grgurić